HTML

Címkék

advent (2) ajándék (2) alkohol (4) ascii (1) átverés (5) auto (1) barkács (2) barkácsolás (13) benzin (1) bizarr (12) bringa (1) bűvész (4) cipő (1) cipőfűző (1) computer (4) csomó (1) design (4) egyensúlyozás (1) érdekes (1) érdekesség (60) étel (19) ezermester (3) fenyőfa (1) firefox (2) fürdetés (2) gasztró (3) gasztro (6) gazdaságos (2) geek (2) gondolatébresztő (6) gondolkodás (1) google (1) gyerek (1) gyorsétterem (1) hajtogatás (18) halloween (11) hasbeszélő (1) hasznos (24) háztartás (1) hellókarácsony (12) hipermarket (1) hogyan (40) hogyan ne (8) horror (1) hülyeség (38) humor (41) húsvét (4) internet (6) iq (1) iroda (3) ivás (2) játék (3) jelmez (4) karácsony (13) kép (23) képek (7) kocsi (2) kötés (1) kreatív (1) kultúra (3) kütyü (1) lebegés (1) link (26) lista (11) macska (3) másnaposság (1) megmondás (2) mikró (3) moonwalk (1) morbid (3) munka (1) művészet (2) naiv ügyfél (1) nevetés (1) ninja (1) nyakkendő (1) origami (4) pápa (1) papír (12) pénz (2) pia (4) poén (13) póló (2) ragasztás (6) ragasztó (1) recept (6) rendőr (1) repülő (2) rózsa (1) ruha (4) ruházat (1) szex (1) találmány (1) tánc (1) tejóég (12) tesco (1) teszt (1) tévé (1) tipp (36) tippek (2) tojás (4) tök (1) tökfaragás (1) toyota (1) trükk (19) túlélés (3) újság (1) valentin (1) vásárlás (3) vicces (13) video (37) videó (12) yamaha (1) youtube (13) zene (2) zombi (1) Címkefelhő

2008.02.02. 11:35 Arikel

Konzerv hamburger - gyorskaja és tartósítószer 2-in-1

Hogy hogyan haljunk korai halált koleszterinmérgezéstől, elhízástól vagy vegyszerektől, ahhoz tulajdonképpen annyi az instrukció, hogy soha ne együnk olyat, ami nem egy dobozból, zacskóból vagy papírba tekerve jött az életünkbe. Mindezt egyszerre kivitelezni egyetlen adag kajában, na ez már a tiszta művészet, ez a konzerv hamburger.

Mint a testalkattól és gusztusossági foktól független nudista mániát, ezt is Németország adta a világnak. A gyártó honlapján lehet belőle rendelni, mindenféle tápérték infók is vannak róla.


A kép csak illusztráció, gondolom hitelességre ez kb. annyi, mint a fiatalító krém reklámokban a 20 éves modellek. Elvileg 10 percig kell forró vízben főzni a dobozt kinyitás előtt, aztán meg lehet enni (de nem muszáj).


A SomethingAwful fórumain egy srác tesztelte a terméket. Íme az ő képei:



Mint egy pörköltből és viaszból álló, újra megevett hányás a második körében. Ettől függetlenül nagyon szórakoztató és érdekes ötlet, de hogy akkor is inkább vega maradnék, ha ez lenne az utolsó étel a zombik által leigázott Földön, az hétszentség.



Szóval, hogyan együnk konzervet és gyorskaját egyben? Hát így. Az ára amúgy € 3,95, még akkor is megéri, ha a polcon tartjuk másoknak való mutogatás céljából.



Amúgy üdv mindenkinek, aki szombaton épp dolgozik :)

6 komment

Címkék: vásárlás kép étel érdekesség recept tejóég hogyan ne


A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfu.blog.hu/api/trackback/id/tr37321909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

g 2008.02.02. 11:56:21

Én dolgoz. Még egy órát... :-(

baracklekvar 2008.02.02. 21:32:57

hát ez igazán étvágygerjesztő. bár miután az anyám képes volt körömpörköltet főzni, és én ugye nem vagyok hajlandó azt megenni, így azért nem is hangzik annyira rosszul:D
részvétem a meló miatt, én is dolgoztam. vigasztalásképp holnap is fogok (igen, vasárnap)

Arikel · http://hogyanfu.blog.hu/ 2008.02.05. 12:47:33

Együttérzésem a vasárnapi melóért. Mi baj a körömpörivel, csak nem vega vagy? :) Bár bizonyos ételben felhasznált és kikandikáló állatka részek láttán csoda, hogy nem lesz minden ember az...

baracklekvar 2008.02.06. 00:23:17

én szeretem az állatokat!!!! mármint megenni:D (meg szakmámból kifolyólag elvből is muszáj szeretnem őket) szóval a világ midnen kincséért se lennék vega (na jó, azért már igen, de nem bírnám sokáig)
a belsőségekkel sincs bajom (máj, tüdő, nyelv), nade a DISZNÓLÁB az már sok nekem is. a pacallal együtt.
az nem hat meg, hogy mi van a kajában (szakmámhoz visszatérve , sokmindent láttam már, és fogok is), de azért van egy határ, amin nem kívánok túllépni.

Arikel · http://hogyanfu.blog.hu/ 2008.02.06. 09:09:12

Nálam végleg kiveri a biztosítékot pl. a kakashere pörkölt is, édesapám kedvence :)

baracklekvar 2008.02.06. 16:02:03

a kakasherével nincs baj ,amíg nem gondod végig , hogy mit eszel...:)

haslonlóan működik a halászlében lévő haltej és ikra, ugyanis a pontyot nem szeretem, de a levét ezekkel a dolgokkal megeszem.

amúgy nálam a zeller a csúcs. amivel az érintkezett, azt ki van csukva, hogy megeszem. esélytelen. annél gusztustalanabb zöldséget nem hordott a hátán a föld...
süti beállítások módosítása