HTML

Címkék

advent (2) ajándék (2) alkohol (4) ascii (1) átverés (5) auto (1) barkács (2) barkácsolás (13) benzin (1) bizarr (12) bringa (1) bűvész (4) cipő (1) cipőfűző (1) computer (4) csomó (1) design (4) egyensúlyozás (1) érdekes (1) érdekesség (60) étel (19) ezermester (3) fenyőfa (1) firefox (2) fürdetés (2) gasztro (6) gasztró (3) gazdaságos (2) geek (2) gondolatébresztő (6) gondolkodás (1) google (1) gyerek (1) gyorsétterem (1) hajtogatás (18) halloween (11) hasbeszélő (1) hasznos (24) háztartás (1) hellókarácsony (12) hipermarket (1) hogyan (40) hogyan ne (8) horror (1) hülyeség (38) humor (41) húsvét (4) internet (6) iq (1) iroda (3) ivás (2) játék (3) jelmez (4) karácsony (13) kép (23) képek (7) kocsi (2) kötés (1) kreatív (1) kultúra (3) kütyü (1) lebegés (1) link (26) lista (11) macska (3) másnaposság (1) megmondás (2) mikró (3) moonwalk (1) morbid (3) munka (1) művészet (2) naiv ügyfél (1) nevetés (1) ninja (1) nyakkendő (1) origami (4) pápa (1) papír (12) pénz (2) pia (4) poén (13) póló (2) ragasztás (6) ragasztó (1) recept (6) rendőr (1) repülő (2) rózsa (1) ruha (4) ruházat (1) szex (1) találmány (1) tánc (1) tejóég (12) tesco (1) teszt (1) tévé (1) tipp (36) tippek (2) tojás (4) tök (1) tökfaragás (1) toyota (1) trükk (19) túlélés (3) újság (1) valentin (1) vásárlás (3) vicces (13) video (37) videó (12) yamaha (1) youtube (13) zene (2) zombi (1) Címkefelhő

2008.04.17. 13:00 Arikel

Hogyan-Fu TV programajánló

Új kedvenc sorozatom van! Nem igazán nézek tévét, úgyhogy a Discovery-n minden nap adott A túlélés törvényei (Ultimate Survival) eddig kimaradt. Kár. De most pótolom. Röviden arról szól a dolog, hogyan kell a világ bármely pontján bármit túlélni a szabadban, és ezt keményen be is mutatja rögtön a Bear Grylls nevű fazon, aki ex-SAS tag (Andy McNab összes művének tulajdonosaként érzem ennek súlyát).

Akkor kapcsoltam oda, mikor az erdő közepén épp egy siklót mutatott a kamerába, amolyan természetfilmes "nézzék, ez itt szép példány" arccal, aztán laza nyugalommal leharapta a fejét. Ejj! És még azt hittem, hogy ketchup-pötty szemű virsli-polipot főzni teljesítmény. Brutális túlélő-lexikon a csávó, 500 méterről megmondja egy fél centis hernyó kalóriatartalmát, és mindenből képes használati tárgyakat csinálni.

Ezen a videón megnyúz egy tevét, aztán belemászik a tetembe és magára húzza a bőrt is. Áh, Star Wars utánérzés... Satnya városiként, aki kétszer kezet mos a Domestos flakon kosárba helyezése után (már mások is hozzáértek, ugye) engem ez lenyűgöz. Tegyük hozzá, a teve döglött volt a felvétel előtt is.



A sorozat a Discovery Channelen megy változó időpontokban, minden rész más országban játszódik. Van itt még egy ausztráliai részlet arról, ahogy Bear a saját pisijét issza meg kiszáradás ellen. Asszem mostantól az ő képét használom avatarnak.


- A másik királyság, amit szerintem nem kell bemutatni, a szintén itt futó Brainiac. Az otthoni barkácsolós kreatívoknál alapmű, de a konkrét kísérletezésekről én speciel le vagyok tiltva, néhány rosszabbul sikerült akció és egy felrobbant mikró miatt.

- Aztán a Zone Club-nak is van jó sorozata. Ez a Tiszta a lakásod? című, amiben érdekes háztartási tippeket ad az önmagát elég rosszul álcázó földönkívüli, aki vezeti a műsort. Például hogy a kóla remekül marja a zsírt az edényekről, a borotvahab meg faltisztításhoz jó. Az várat magára, hogy ebből bármit kipróbáljak a ház körül, de akkor is érdekes tudásanyagra tettem szert a műsorból :)

Na tehát mostanában majd több tévét nézek, és összeszedem a hogyan-fu szempontból ajánlható adásokat. A tippeket addig is szeretettel várom :)

Szólj hozzá!

Címkék: video youtube tévé bizarr érdekesség túlélés


A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfu.blog.hu/api/trackback/id/tr3429551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása