HTML

Címkék

advent (2) ajándék (2) alkohol (4) ascii (1) átverés (5) auto (1) barkács (2) barkácsolás (13) benzin (1) bizarr (12) bringa (1) bűvész (4) cipő (1) cipőfűző (1) computer (4) csomó (1) design (4) egyensúlyozás (1) érdekes (1) érdekesség (60) étel (19) ezermester (3) fenyőfa (1) firefox (2) fürdetés (2) gasztró (3) gasztro (6) gazdaságos (2) geek (2) gondolatébresztő (6) gondolkodás (1) google (1) gyerek (1) gyorsétterem (1) hajtogatás (18) halloween (11) hasbeszélő (1) hasznos (24) háztartás (1) hellókarácsony (12) hipermarket (1) hogyan (40) hogyan ne (8) horror (1) hülyeség (38) humor (41) húsvét (4) internet (6) iq (1) iroda (3) ivás (2) játék (3) jelmez (4) karácsony (13) kép (23) képek (7) kocsi (2) kötés (1) kreatív (1) kultúra (3) kütyü (1) lebegés (1) link (26) lista (11) macska (3) másnaposság (1) megmondás (2) mikró (3) moonwalk (1) morbid (3) munka (1) művészet (2) naiv ügyfél (1) nevetés (1) ninja (1) nyakkendő (1) origami (4) pápa (1) papír (12) pénz (2) pia (4) poén (13) póló (2) ragasztás (6) ragasztó (1) recept (6) rendőr (1) repülő (2) rózsa (1) ruha (4) ruházat (1) szex (1) találmány (1) tánc (1) tejóég (12) tesco (1) teszt (1) tévé (1) tipp (36) tippek (2) tojás (4) tök (1) tökfaragás (1) toyota (1) trükk (19) túlélés (3) újság (1) valentin (1) vásárlás (3) vicces (13) videó (12) video (37) yamaha (1) youtube (13) zene (2) zombi (1) Címkefelhő

2007.10.29. 06:59 Arikel

Iszonyatosan rossz halloween jelmez ötletek - II. rész

A sorozat második részében van állatkínzás, gusztustalanság, politikai inkorrektség és némi kötelező idiótaság is.



Véres szárnyasbetét

Ez az úriember használt intimbetétnek öltözött. Két szintén használt tampon van a kezében, egyfajta nuncsakuként hasznosítja őket. Elmondhatatlan ötlet Always Ultrának öltözni, kábé olyan érzést keltett bennünk, mint a szállóige a sajtreszelővel való rejszolásról: inkább fájdalmas, csak kicsit szórakoztató.

A második, kissé csapágyas versenyzőnk talán pont ennek a fazonnak a rokona:




Tamponos doboz


Talán a női lelket teljesen megértő személyiség képét próbálja közvetíteni, vagy azt, hogy a férfiak szerint a női ciklus ennyire vicces lenne? Esetleg csak hülye.
Na persze, ha egy hölgy valaha prosztata vizsgálatnak öltözne, azon is tudnánk jót nevetni :) A következő ehhez kapcsolódik.




Ingyenes mellrákszűrő gép


Nem önzetlenül próbál segíteni másokon a fickó, ebben teljesen biztosak vagyunk. Vidám kifejezéséből ítélve viszont néhányan már igénybe vették szolgáltatását - csak sejthetjük, hogy a vizsgálatra vállalkozó hölgyek csalódottan távoztak-e.

Nos térjünk át a testi fogyatékosságon viccelődő rémes jelmezekre.



Törpeségben szenvedő rocker

Ötletes kosztüm megoldás, politikailag nem túl korrekt és sértő módon kivitelezve. Bár álljunk ki a minket nem érintő kérdésekben, legalább valamilyen módon, nem igaz?









Fejüknél összenőtt sziámi-ikerpár zenészek

El sem tudnám sorolni, hogy mennyi minden nincs rendben ezzel. Bár taplóság ilyesmin viccelődni, de mondjuk halloweenkor még elmegy, meg hát ne legyünk túl álszentek se. A bal oldali pasas műszája, és az idült alkoholista vs. elfajzott hippi testvérpáros imázs plusz pontot érnek. Ennyi kommentár elég is.







Birkával fajtalankodó farmer

Ez ötletre olyasmi, mint a guminős Drakula az előző postban, csak sokkal hányingerkeltőbb és a viselőjére nézve megalázóbb, na meg nehezebb is lehet közlekedni úgy, hogy egy méretes papírmasé birka áll ki a lágyékrészedből.





Tejóég mi a fene ez?

Nehéz leírni, hogy mi is ez. Mondjuk a zebragyilkos, szado-mazo rajongó, aszexuális redneck eseleg megközelíti kicsit. Rémálmunkba se jöjjön elő, szóval legalább egy halloween éji rémisztgetésre tényleg alkalmas a cucc.



Állatkínzás kategória jön.




Kutyajelmez - Hotdog

Nagyon vicces és cuki, mi? Aztán ha Bodri legközelebb másnak akar öltözni, mondjuk jóllakott grizlimedve szájból kilógó, kizsigerelt, véres emberi tetemnek, akkor meg csodálkozik a kedves gazdi. Mert ez kb. ugyanolyan lehet.



Hörcsögjelmez - Balerina

Rózsaszín tüllszoknya egy hörcsögön. Ha a világegyetem meg az emberi hülyeség valóban határtalan, akkor rég rossz a háziállatainknak.






Kutyajelmez - Fekete-fehér tehén

A kutyák béketűrő állatok, de azért nem annyira, mint a bocik. Ha a gazdái a buli utáni éjszaka rejtélyes módon, álmukban eltűntek, majd csak évekkel később kerültek elő a hátsó kertben, a kutyaház alá temetve, azon nem csodálkoznék.




És némi mások által ajánlott borzalom:

Dugóhúzó
Egy parafa dugó spárgára kötve, amit húzol magad után (ducas díjat nyert vele).

Hűtőmágnes
Egy cipősdobozt fess be feketére, és ragaszd a hátadra. Hűtőmágnes vagy.

Ember-szendvics
2 szelet kenyér, madzaggal összekötve, háton átvetve (fene_vad ajánlotta).

Cipőtalpra ragadt rágógumi
Vegyél fel tetőtől-talpig rózsaszín ruhákat, a fejed tetejére pedig köss egy fél pár cipőt. Kész is.

5 komment

Címkék: tipp humor ruha halloween érdekesség tejóég jelmez hogyan ne


A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfu.blog.hu/api/trackback/id/tr94211121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2007.10.30. 13:01:48

a véres betét a kedvencem, nagyon beteg :))))

sense 2007.10.30. 14:08:50

Végy egy flanel inget, némi farmerrel és sportcipővel bolondítsd meg és íme kész is a szabadnapos tűzoltó :-)

cgccgvgvhg · http://vfggvbhgbjghjn 2008.10.29. 09:39:58

ghdfdgfhdsgdhghfhds hülyék vagytok!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása