HTML

Címkék

advent (2) ajándék (2) alkohol (4) ascii (1) átverés (5) auto (1) barkács (2) barkácsolás (13) benzin (1) bizarr (12) bringa (1) bűvész (4) cipő (1) cipőfűző (1) computer (4) csomó (1) design (4) egyensúlyozás (1) érdekes (1) érdekesség (60) étel (19) ezermester (3) fenyőfa (1) firefox (2) fürdetés (2) gasztro (6) gasztró (3) gazdaságos (2) geek (2) gondolatébresztő (6) gondolkodás (1) google (1) gyerek (1) gyorsétterem (1) hajtogatás (18) halloween (11) hasbeszélő (1) hasznos (24) háztartás (1) hellókarácsony (12) hipermarket (1) hogyan (40) hogyan ne (8) horror (1) hülyeség (38) humor (41) húsvét (4) internet (6) iq (1) iroda (3) ivás (2) játék (3) jelmez (4) karácsony (13) kép (23) képek (7) kocsi (2) kötés (1) kreatív (1) kultúra (3) kütyü (1) lebegés (1) link (26) lista (11) macska (3) másnaposság (1) megmondás (2) mikró (3) moonwalk (1) morbid (3) munka (1) művészet (2) naiv ügyfél (1) nevetés (1) ninja (1) nyakkendő (1) origami (4) pápa (1) papír (12) pénz (2) pia (4) poén (13) póló (2) ragasztás (6) ragasztó (1) recept (6) rendőr (1) repülő (2) rózsa (1) ruha (4) ruházat (1) szex (1) találmány (1) tánc (1) tejóég (12) tesco (1) teszt (1) tévé (1) tipp (36) tippek (2) tojás (4) tök (1) tökfaragás (1) toyota (1) trükk (19) túlélés (3) újság (1) valentin (1) vásárlás (3) vicces (13) video (37) videó (12) yamaha (1) youtube (13) zene (2) zombi (1) Címkefelhő

2007.10.27. 17:10 Arikel

Iszonyatosan rossz halloween jelmez ötletek - I. rész

Az alábbi Halloween jelmezeket épeszű ember nem venné fel, de mint tudjuk, ezen személyek körén kívül jócskán akadnak rosszindulatú, ízléstelen vagy simán csak hülye egyedek, akik úgyis megteszik. Ezeket a netről vadásztuk össze, és olyan sok van, hogy sorozatot tervezünk. Íme az első rész:


Szent Szar

Ki ne akarna hisztérikusan fetrengve röhögni azon a világbajnok poénon, hogy mikor a halloween parti egy másik vendége valami meglepő felfedezést téve "Te jóságos szent szar!" felkiáltásban tör ki, ő komoly képpel azt mondhatja "Tessék, itt vagyok" ?

Na például az az ember, aki ezt kitalálta, biztos nem normális, de jó poénjai lehetnek.



Az anti-vérszívó Drakula

Mi is van a szekrényben, csak nem egy tavalyról maradt, komplett Drakula gróf jelmez? Ugyan, az már túl unalmas. Na és ha egy leselejtezett guminőt varrunk hozzá az ágyék- és lábfejrész megfelelő pontjain? Ja, úgy már mehetünk is kisiskolás gyermekünk iskolai báljára :) Ezt mindenki imádni fogja, csak vágjunk permanensen örömteli képet hozzá.


Ni pólós lovag

Légy te a lovag, aki azt mondja: Ni! Teljes lovagi hacukát alkotni persze nehéz, drága, bonyolult és időigényes is, úgyhogy egyszerűbb megoldás ezt a lényegre törő pólót csak felkapni.



Embernagyságú óvszer

Első a biztonság, a teljes testfelületre alkalmazható kondom pedig minden tekintetben megvéd. Főleg attól, hogy levegőt kapj, normális humorú embernek tűnj, vagy hogy bármit enni-inni tudj a buli ideje alatt. Persze ha ízesített óvszer vagy, nyalogathatod magad kárpótlásként.

 


 

Fingópárna

A buli előtt 3 napig ne fürödj, egyél sok babot, és folyamatosan adj ki szellentő hangokat a száddal. Kérj meg találomra kiválasztott embereket, hogy üljenek rád. Mindez jól hangzik a halloween bulira? Nem, szerintünk sem.




Steve Irwin rájával

Ha nem vagy különösebb rajongója az extrém állatos műsoroknak, akkor el kell mondanunk, hogy a híres krokodilvadász Steve Irwin nemrég elhunyt. Szerintem kitalálod, hogyan: egy rája keresztül szúrta a mellkasát szerencsétlennek. Ha kicsit ízléstelennek tűnne ez a jelmez (amiből amúgy többet is lehet látni a neten, ezt éppen Bill Maher viseli) az nem véletlen.

 



Szülőszoba

Ez egy csoportos baromság, ahol kell pár orvos meg nővér, illetve egy széttett lábú babával preparált szülőágy, amiben két ember van - egyikük a "kismama", másikuk pedig a szülőcsatornából kikandikáló baba feje. Ez legalább kreatív dolog, de azt hiszem nem szívesen látnám őket a szomszéd asztalnál.


Banán

Szeretnél rikító színű, fallikus gyümölcsnek öltözni? Igen? Nem mintha ez baj lenne, de tiszta hülye vagy.


Gordon Ramsay jelmez

A gasztro megszállottak számára talán még ijesztő is ez a jelmez egy kicsit, főleg mivel elég élethű. Persze nem biztos, hogy képes leszel megfelelő gyakorisággal inzultálni másokat, és elég zaftos káromkodásokat fapofával becsempészni az amúgy hétköznapi társalgásba ahhoz, hogy megérdemelj egy ilyen maskarát. Főzni? Nem, ahogy elnéztem a műsorát, arra semmi szükség.

 
Aztán itt is találtunk pár iszonyúan hülye ötletet, ezekhez nincs ugyan kép, de íme:

Papírdarab
A beküldője azt írja: „Egyszer papírdarab voltam halloweenkor. Csak annyi kell, hogy nagyon vékony legyél, és fesd magad teljesen fehérre.” Tök jó gyerekkora lehetett, ezek alapján gondolom egy árvaházban.

Személyiségzavar
„Normális ruhában mész, csak magadra ragasztasz egy csomó olyan „Hello, a nevem ____” kitűzőt, és mindegyikre más nevet írsz.” Nem rossz. Aki szeretne pszichológiai zavarnak öltözni, annak már úgyis van.

Semmi
„Öltözz bőrszínű harisnyába és pólóba. Ha az emberek kérdezik, minek öltöztél, mondd azt, hogy semminek!” Metafizikai vitákat félretéve, szerintem pucér embernek vagy próbababának inkább néznének.

Elkapott az eső
„Viselj gumicsizmát és esőköpenyt, a hajadat olyan erősen zselézd be, hogy vizesnek tűnjön, és ha lány vagy, folyasd le a szemfestékedet az arcodon.” Ötletnek végül is ötlet, na de kinek? És miért?

Hálózsák
„Csak kell vágni egy hálózsákon három lyukat, egyet a fejednek, kettőt a kezeidnek és felhúzni magadra. Ennyi az egész!” A technológia elsajátítás után továbbfejleszthető ezen jelmezekre: szemetes zacskó, bevásárlószatyor, kartondoboz, krumplis zsák.

9 komment

Címkék: tipp humor ruha halloween érdekesség tejóég jelmez hogyan ne


A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfu.blog.hu/api/trackback/id/tr22209849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ducas 2007.10.27. 22:09:58

A legjobb és legegyszerűbb a dugóhúzó...
Egy parafadugó, spárgárakötve és húzod magad után... Egyszer nyertem vele egy jelmezbálot...

montipájton 2007.10.28. 00:26:43

uramsten ducas!
És kik indultak még a versenyen és milyen ötletekkel???

pacagánycsök 2007.10.28. 08:41:09

2 szelet kenyer, madzaggal osszekotve, haton atvetve


szendvics

masterblaster 2007.10.28. 09:08:18

Olyan NÍ!-s poló nekem kell!!!

baracklekvar 2007.10.28. 12:18:56

én fenyőfénak öltöztem egyszer: barna harisnya, és több réteg zöld krepp papír... nem nyertem semmi:( óriási törést okozott ,úgyhogy idén személyiségzavar leszek....:D

Arikel · http://hogyanfu.blog.hu/ 2007.10.29. 10:24:17

Igazi buli ötlet: idén legyen mindenki személyiségzavar vagy Napóleon, egyetlen valaki pedig beöltözhetne pszichiáternek :) A következő postba bekerültek amúgy a kommentek is, köszi mindenkinek!

Nikcsu 2008.10.31. 14:34:01

Csillagfejű csavarhúzó

Csak tegyél egy csillagot a fejedre és egy madzagon húzz magad után egy csavart.

Ágikaa Somogyi 2014.02.25. 11:08:05

A te szent szar az valami ... nagyon bteg. a tesómmal azon nevettünk! :)

Ágikaa Somogyi 2014.02.25. 11:09:32

Az anti-vérszivó drakula az........ kegyetlen!!!!!!!!!!!! :) :) :D
süti beállítások módosítása