HTML

Címkék

advent (2) ajándék (2) alkohol (4) ascii (1) átverés (5) auto (1) barkács (2) barkácsolás (13) benzin (1) bizarr (12) bringa (1) bűvész (4) cipő (1) cipőfűző (1) computer (4) csomó (1) design (4) egyensúlyozás (1) érdekes (1) érdekesség (60) étel (19) ezermester (3) fenyőfa (1) firefox (2) fürdetés (2) gasztró (3) gasztro (6) gazdaságos (2) geek (2) gondolatébresztő (6) gondolkodás (1) google (1) gyerek (1) gyorsétterem (1) hajtogatás (18) halloween (11) hasbeszélő (1) hasznos (24) háztartás (1) hellókarácsony (12) hipermarket (1) hogyan (40) hogyan ne (8) horror (1) hülyeség (38) humor (41) húsvét (4) internet (6) iq (1) iroda (3) ivás (2) játék (3) jelmez (4) karácsony (13) kép (23) képek (7) kocsi (2) kötés (1) kreatív (1) kultúra (3) kütyü (1) lebegés (1) link (26) lista (11) macska (3) másnaposság (1) megmondás (2) mikró (3) moonwalk (1) morbid (3) munka (1) művészet (2) naiv ügyfél (1) nevetés (1) ninja (1) nyakkendő (1) origami (4) pápa (1) papír (12) pénz (2) pia (4) poén (13) póló (2) ragasztás (6) ragasztó (1) recept (6) rendőr (1) repülő (2) rózsa (1) ruha (4) ruházat (1) szex (1) találmány (1) tánc (1) tejóég (12) tesco (1) teszt (1) tévé (1) tipp (36) tippek (2) tojás (4) tök (1) tökfaragás (1) toyota (1) trükk (19) túlélés (3) újság (1) valentin (1) vásárlás (3) vicces (13) video (37) videó (12) yamaha (1) youtube (13) zene (2) zombi (1) Címkefelhő

2010.04.03. 10:37 Arikel

Húsvéti nyuszik, amik horrorfilmbe is elmennének

Annyira rühellem a Húsvétot, hogy megtöröm miatta hosszú hallgatásomat. Már harmadik éve ágálok a blogon ez ellen az elkorcsosult baromság ellen, de ismét elmondom: le a seggéből tojást kinyomó mutáns nyúlkreatúrával meg horrorbandájával!

Tökre érhető, ha a kölykök megijednek az emberméretű, rohadtul szürreális nyúlszerű figuráktól, amik a plázákban meg játékboltokban mászkálnak ilyentájt. De ha ezt még megfejeljük egy felnőttek számára is ijesztő jelmezzel, akkor ne csodálkozzon senki, ha majd egy japán rajzfilmeken nevelkedő kissrác önvédelmi machetével vágja ketté az áruházi nyuszit hirtelen felindulásból.

A húsvét káros az egészségre. Na, nézzük a képeket:

Alkoholista Nyuszi nem ad tojást, ő maximum konyakosmeggyet tojik.

Én is láttam a Donnie Darko-t. Ez a kép feltételezhetően egy gyermekpszichiátriai váróteremben készült.
 

Rossz ötlet volt. Remélem utólag ők is rájöttek erre.

A depressziósoknak is van saját nyuszija. Jó nekik! Vagyis óh... rossz nekik.

Anyám borogass!

Nagyon WTF!!??, és ezt a baba is érzi!

"Te se lennél boldog, ha az év ezen szakában napi 50 tojást kéne megszülnöd a seggeden át, haver..."

No komment.

Animálszex Nyuszi a speciális igényű húsvétolókért van.

oO

A kedvencemet utoljára hagytam :) Éljen a Húsvét szelleme!

4 komment

Címkék: kép horror húsvét humor hülyeség bizarr érdekesség


2010.02.10. 12:00 Arikel

Építsünk számítógépet LEGO-ból!

Mert a LEGO az jó dolog. Minden 6 év körüli gyerek órákat tud tölteni vele, hogy nézi, amint 35 év körüli férfirokona nagy örömmel összerakja a kölyöknek karácsonyra vett LEGO szetteket. Ilyen ez a világ.

De a kis tűzoltó állomások meg űrhajók jóval kevésbé érdekesek a kreatívkodó felnőtt számára, mint pl. egy LEGO router vagy LEGO computer.

Ezen a videón lépésről-lépésre láthatjuk, ez a Luke nevű elborult geek srác hogyan épít fel egy szép számítógép házat picike téglákból. Egyrészt lenyűgöző, másrészt megriaszt az érzés, hogy ezt most azonnal nekem is meg kell csinálnom...

Elkészítés menete:

Részletes leírás ehhez nem kell, magától értetődő, hogy egy üreges sz.gép ház formát kell kialakítani LEGO-ból.

Színre, stílusra bármilyen lehet (amilyen tégláink épp vannak otthon, vagy amit el tudunk csórni a gyerektől). Tetjét, mint a piramisokat annak idején, sima tetejű fedődarabokkal vonjuk be.

Jó szórakozást nyújt minden gyereknek LEGO-zós korból bőven kinőtt életformának.

Szólj hozzá!

Címkék: geek kreatív video design tipp youtube hülyeség computer barkácsolás


2010.01.08. 12:05 Arikel

Hogyan szabadulj meg karácsonyfádtól rakétaként?

Ha olyan vagy, mint én, akkor a karácsonyfa maradványainak kidobása csak március-április felé lesz esedékes. (Persze ha igazán olyan vagy, mint én, akkor fát maximum üres kólásdobozokból és partvisból barkácsoltál, hogy azzal ijesztgesd szentestén a szomszédokat.)

De ha már egyszer szemétre kell vetni a meghitt ünnep fényektől ragyogó, gyanta illatú jelképét, hát miért ne csinálhatnánk amúgy istenesen, jól megküldve egy kis robbanószerrel?

Alakítsd át a megszikkadt, fenyőtüskéket hullató kis kornyadványt rakétává! Nincs is szebb és vidámabb módja a fa kidobásának, mint nézni, ahogy a családi karácsony központi eleme hangosan süvítve tart a világűr felé.

 

Ki mondta, hogy a fát csak évente egyszer, karácsony pár napjában lehet élvezni? Védd a szeméttárolókat, lődd fel te is megunt karácsonyfádat! :)

3 komment · 1 trackback

Címkék: video tipp humor videó karácsony érdekesség hogyan tejóég fenyőfa


2009.12.14. 10:20 Arikel

Csinálj fizikailag lehetetlen szendvicset!

Elég elvont dolog egy lyukas zsömléből (amerikai bagel, tudom, de magyarul mi ez?) Möbius szalagot hajtogatni. Ha mondjuk egy elborult tudósembert akarunk elkápráztatni valami finom reggelivel, az ötlet csodás!

Amúgy meg proli laikusként is sok időt el lehet tölteni a zsömi bejelölésével és vagdosásával - és még ekkor sem garantált, hogy bármi sikerül, szóval ne éljétek bele magatokat a projekt látszólagos egyszerűségébe!

Lehetetlen alakú reggeli készítése

1. lépés: Stratégiailag fontos pontok bejelölése

Na most vagy tortabevonó tollal jelölsz, vagy egy próba példányon megjegyzed a pontokat és a következőre már nem rajzolod fel, mert filctollal telefirkált cuccot enni nem ajánlatos. Még kis segítség ehhez itt.

2. lépés: A cucc szétvágása a vonalak mentén

Az első pár alkalommal biztos darabokra nyiszatolod a kaját, semmi baj, nekem is így volt. 

Kép az itt nincs - m'ér, kéne?

 

3. lépés: Széthajtogatás úgy, hogy egymásba font hurkok legyenek, mégse szakadjanak szét 

Mint az előbb, ha véletlen széttéped elsőre, én őszintén megértem.


 

4. lépés: Feltét ráhelyezése, fogyasztás

Nagyon helyes, 'étvágyat! 

19 komment

Címkék: hasznos étel gasztro trükk érdekesség hogyan


2009.12.04. 16:01 Arikel

A legbizarrabb karácsonyfa díszek

A "hogyan díszítsük fel karácsonyfánkat a lehető legízléstelenebbül" témához sok jó anyagot lehet találni, elég csak körülnézni. De várakozásaimmal ellentétben a legbizarrabb díszek nem a legocsmányabbak, sőt, egész jól ki vannak dolgozva, és ha nem akarnánk a szeretet szent ünnepén egy fenyő ágára aggatni őket, egészen megállnák a helyüket mondjuk fülbevalóként vagy egy babaház kellékeiként.

A szürrealitás faktort az adja, hogy mennyire iszonyúan nem odaillőek ezek a dolgok, ahová csilli-villi üveggömböket meg epilepszia-indukáló fényfüzéreket szokás aggatni.

 

 

Kotyogós kávéfőző dísz. Azért raktam előre, mert szimpatizálok az ötlettel. Sőt, lehet hogy csinálok egy fát csupasz ágakra felragasztott kávészemekből, amin kis dobozos tejszín lesz a díszítés, megszórva némi tejpor hóval.

Koviubi. Nem értem.
Hol a csirkepörkölt dísz mellőle?

 

Pizza dísz, ez a junk food rajongói szett része. Mi lehetne szebb egy szelet szalámis pizzánál, ami szenteste andalítóan csillog a fenyőágak között? Mondjuk egy hamburger és sültkrumpli kombó:

És annak, aki kicsire nem ad:

Hot-dog árus egészben. 

Pisa-i ferde torony. A Vatikán kicsinyített mását még megérteném, de ez tényleg fura. Ezért is hagytam utoljára. 

Na elég ennyi, menjünk, rá kell készülni az ünnephez illően ízléstelen szép fadíszítésre!

12 komment

Címkék: hülyeség étel karácsony vicces poén érdekesség hellókarácsony


2009.10.29. 10:47 Arikel

Top 5 geek töklámpás Halloweenra

A kockák is szeretik a Halloween-t. Mikor épp nem Flash-nek vagy Doppler-effektusnak öltöznek fel, az ünnepi készülődés részeként tököt faragnak.

Happy Halloween folks (mert biza ez nem ám olyan jó ősmagyar ünnep, amit illik nekünk megtartani, hanem kapitalista trágya, amit a jenki förmedvények beármánykodtak hozzánk a globalizáció jelszavával)!


  

Ezen az oldalon van még pár, de csak a nekem legjobban tetszőket válogattam ide :)

Szólj hozzá!

Címkék: geek humor képek halloween vicces tök tökfaragás


süti beállítások módosítása