HTML

Címkék

advent (2) ajándék (2) alkohol (4) ascii (1) átverés (5) auto (1) barkács (2) barkácsolás (13) benzin (1) bizarr (12) bringa (1) bűvész (4) cipő (1) cipőfűző (1) computer (4) csomó (1) design (4) egyensúlyozás (1) érdekes (1) érdekesség (60) étel (19) ezermester (3) fenyőfa (1) firefox (2) fürdetés (2) gasztro (6) gasztró (3) gazdaságos (2) geek (2) gondolatébresztő (6) gondolkodás (1) google (1) gyerek (1) gyorsétterem (1) hajtogatás (18) halloween (11) hasbeszélő (1) hasznos (24) háztartás (1) hellókarácsony (12) hipermarket (1) hogyan (40) hogyan ne (8) horror (1) hülyeség (38) humor (41) húsvét (4) internet (6) iq (1) iroda (3) ivás (2) játék (3) jelmez (4) karácsony (13) kép (23) képek (7) kocsi (2) kötés (1) kreatív (1) kultúra (3) kütyü (1) lebegés (1) link (26) lista (11) macska (3) másnaposság (1) megmondás (2) mikró (3) moonwalk (1) morbid (3) munka (1) művészet (2) naiv ügyfél (1) nevetés (1) ninja (1) nyakkendő (1) origami (4) pápa (1) papír (12) pénz (2) pia (4) poén (13) póló (2) ragasztás (6) ragasztó (1) recept (6) rendőr (1) repülő (2) rózsa (1) ruha (4) ruházat (1) szex (1) találmány (1) tánc (1) tejóég (12) tesco (1) teszt (1) tévé (1) tipp (36) tippek (2) tojás (4) tök (1) tökfaragás (1) toyota (1) trükk (19) túlélés (3) újság (1) valentin (1) vásárlás (3) vicces (13) video (37) videó (12) yamaha (1) youtube (13) zene (2) zombi (1) Címkefelhő

2008.05.20. 14:15 Arikel

Hogyan zuhanyozz igazi nő/férfi módjára?


Az eredetileg lelt videóhoz ezt a nagyjából egyező, írott adalékot találtam:

Így zuhanyozik egy nő:

1. Levetkőzik és berakja a ruhadarabokat két különböző szennyes tárolóba, egy tároló a fehér színűeknek és egy másik a színeseknek.
2. Magára ölti a fürdőkabátot és elmegy a fürdőszobába. Útközben találkozik a barátjával/férjével és akkor szorosabbra húzza a fürdőkabát övét és apró lépésekkel szalad a fürdőszoba felé.
3. Odaáll a tükör elé és alaposan szemügyre veszi magát. Elereszti a hasizmokat, úgy hogy a hasa picit lesüllyed, majd elgondolkozik azon, hogy milyen kövér lett az utóbbi időben.
4. Beáll a zuhanyzó alá. Előveszi a mosdókesztyűket: az arcra valót, a karra valót, a lábra valót és a hátra valót a hozzátartozó hátmosókefével, valamint a bőrreszelőt a kemény bőr eltávolítására a talpa és a sarka alatt.
5. Mossa a haját egy speciális samponnal amely avocadot, mézet és 83 különböző vitamint tartalmaz.
6. Még egyszer megmossa a haját ugyanazzal.
7. Bebalzsamozza a haját egy balzsammal, amelyben citrom és méz van, majd hagyja ezt hatni 15 percig.
8. Mossa az arcát 10 percig egy borzalmasan drága szappannal, amely körtét tartalmaz. Ez után az arca színe a homár színére hasonlít.
9. Megmossa a testét szintén egy borzalmasan drága szappannal amely diót és áfonyát tartalmaz.
10. Hajából kiöblíti a balzsamot - ez 10 percig tart. Ő biztos akar lenni, hogy minden balzsam eltűnt a hajából, mivel máskülönben a frizura nehéz és lapos lenne.
11. Megborotválja magát a honaljban és lábszáron, de elhatározza, hogy a bikinivonalon epilátort használ.
12. Sikít amikor barátja/férje elzárja viccből a melegvizet.
13. Elzárja a zuhanyzót.
14. Lerázza magáról a vizet a zuhanyzóba.
15. Kilép a kabinból egy akkora törölközővel, mint Afrika, és alaposan szárazra törli egész testét.
16. Becsavarja haját egy különleges vízfelszívó törölközőbe.
17. Átvizsgálja testét szőrszál, pattanás és bőrleválás után és ezeket vagy körömmel vagy csipesszel letámadja.
18. Elmegy a hálószobába abban a köntösben, amit már említettünk.
19. Útközben találkozik barátjával/férjével és jobban magára húzza a fürdőkabátot és apró lépesekben szalad a hálószobába. Most már csupán a felöltözködés van hátra, ami 2 óra.

 Így zuhanyozik egy férfi:

1. Az ágyon ülve levetkőzik, és szétszórja ruháit a padlón.
2. Meztelenül megy a fürdőszobába. Útközben találkozik barátnőjével/feleségével, megmutatja a fütyijét és üvölt mint egy gorilla.
3. A tükör elé áll és behúzza a hasát. Megcsodálja fütyije nagyságát majd megvakargatja zacskóját és utána szagolgatja az ujjai hegyét.
4. Be áll a zuhanyzó alá.
5. Nem keresgél semmiféle mosdókesztyű után, mivel ő sohasem használ olyant.
6. Megmossa az arcát egy méregzöld szappannal.
7. Púzik egyet és majd hogy összeesik a röhögéstől, mivel nagyon jól visszhangzik a fürdőszobába.
8. Megnyugszik egy picit, de megint röhögőgörcsöt kap amikor a szag eléri az orrát.
9. Megmossa nemes részeit valamint az akörüli részeket.
10. Megmossa a seggét a szappannal és egypár szőrszálat rajta hagy.
11. Megmossa a haját valami samponnal, de balzsamot nem használ.
12. A kezével formál egy vicces frizurát.
13. Megcsodálja új frizuráját a tükörben.
14. Hugyozik a tusoló lefolyójába.
15. Leöblíti a szappant és azonnal kilép a zuhanyzóból, de nem veszi észre hogy elfelejtette a drapériát behúzni és most az egész fürdőszoba csurom vizes a WC papírral együtt.
16. Gyorsan és könnyedén megtörölközik.
17. Megint a tükörbe néz és megfeszíti izmait és megbámulja fütyije nagyságát.
18. Elfelejti lekapcsolni a villanyt.
19. Vissza megy a hálószobába egy ici-pici törölközőbe öltve. Útközben találkozik barátnőjével/feleségével és azonnal letépi magáról a törölközőt és büszkén mutogatja fütyiét valamint üvölt mint egy gorilla.
20. A vizes törölközőt az ágyra dobja és azon hagyja, 2 perc múlva már fel is van öltözködve.

Haha :) És ez még mindig jobb, mint Arikelné rendes fürdési módja: 4 és fél órás spa program, ami alatt én hordom be a megkívánt italt és könyvet; odatartom a törülközőt, hogy ivás után ne vizezze össze a könyvet; nyitom-csukom az ajtót a hőfoknak és páraszintnek megfelelően; megkeresem, felébresztem és becipelem a macskát, mert olyan cuki mikor a kád széléről játszik a vízzel; és persze hallótávolságon belül maradok, hátha valami felmerül :)

Szólj hozzá!

Címkék: video youtube humor hülyeség


A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanfu.blog.hu/api/trackback/id/tr18478421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása