Hát majdnem elhánytam magam, mikor ezt a cikket elolvastam, pedig a mostanában rám jellemző leszarok-mindent-és-mindenkit hangulatban kevés dolog tud őszintén megérinteni. Ez inkább egy hogyan-ne-fu bejegyzés. De mi a fene, végülis az olimpiának 4 évre vége, más sportok után kell nézni. Akiben valaha megfordult az ötlet, hogy jó lenne egy evési versenyen indulni, netán le is győzni zabálásban a többi undorító disztingvált sportembert, annak tetszeni fog ez az útmutató. Én biztosan nem fogom soha kipróbálni, elhihetitek.
Hogyan nyerj meg egy evőversenyt? (ez itt a forrás)
- Először is fel kell készíteni, tágítani a gyomrodat. A verseny előtt éhezni tilos, mert akkor szűkül a gyomor. Egyél rengeteg fejessalátát, mert abban sok a rost és víz, de kevés a kalória. Egy gyakorlott versenyző együltő helyében 3-4 fej salátát tud benyomni. (Jesszus!) Gyakorolj tehát eddig a pontig.
- Ha ez már jól megy, térj át a párolt káposztára töménytelen mennyiségben. Ez azért jó (kurva jó...) mert a káposzta miatt képződő gázok is csak tovább feszítik a gyomrot. Ha már nagyon tele vagy, állj fel és mozgasd jobbra-balra a csípődet, ettől lejjebb rázódik a kaja, felszabadul némi hely és remélhetőleg böfögni fogsz.
- Ha idáig elértél, kész vagy (minden értelemben és teljesen). A verseny előtt ne igyál sokat, az csak foglalja a helyet. Ha tudod, a versenyben használt kaját már evés közben áztasd vízbe, így akkor sem kell innod. Ha ez nem lehetséges, apró kortyokat igyál, hogy könnyebben csússzon.
- A kajálási versenyek veszélyesek (ÉS undorítóak). A fulladás, vagy más probléma jelentkezése nem kizárt. Mindig legyen mentő a közelben (és... áh, nem is írok már semmit).
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.